technisch advies, begeleiding en toezicht

Privacy


Algemeen

Dit is de privacy- en cookie policy van Bouwbeheer-NBR, gelocaliseerd in Boxtel. Bouwbeheer-NBR is de verantwoordelijke voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens die worden ingevoerd en verzameld via deze website.

Wij respecteren je privacy en houden ons aan de regels die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Bouwbeheer-NBR kan deze privacy en cookie policy eenzijdig wijzigen. We adviseren je daarom om deze policy regelmatig op wijzigingen na te gaan.

Verwerkte gegevens

Bouwbeheer-NBR maakt onderscheid tussen actief en passief verstrekte gegevens. Passief verstrekte gegevens zijn gegevens die je aan beheerders van websites verstrekt zonder dat je je daar misschien bewust van bent. Wanneer je bijvoorbeeld inlogt op Bouwbeheer-NBR, registreren we een aantal technische gegevens zoals het IP-adres van je computer en de browser dat je gebruikt. Deze gegevens hebben wij nodig om ons login-systeem soepel en voornamelijk veilig te kunnen gebruiken

Bouwbeheer-NBR verwerkt daarnaast gegevens die je actief aan ons hebt verstrekt ten behoeve van het inlogsysteem. Hiervan is alleen sprake als je een account hebt. Wij verzamelen en verwerken de volgende categorieën van persoonsgegevens: